Vi finder kærligheden via datingsiderne

juli 5, 2020 0 Af steenj

Hvor man for år tilbage var vant til, at man skulle finde kærligheden via sin fysiske omgangskreds, så er det i dag blevet langt mere almindeligt at benytte sig af en af de mange datingsider, som i dag findes på nettet. Og det har bestemt været medvirkende til, at det nu er blevet lettere at finde frem til kærligheden.

Det nemt, hurtigt, og smart

Det er klart, at det er noget nemmere at sidde og swipe til højre og venstre i en dating app eller skrive til en anden datingprofil på en hjemmeside, end det er at tage ud i byen hver anden dag for at søge efter kærligheden. Chancen for at find en mand eller kvinde, som man finder interessant og som omvendt også finder en selv interessant er så at sige ikke så stor, når man tager en tur i byen. Så det kræver naturligvis en stor indsat og en hel del forsøg, hvis det skal lykkedes med mindre, man naturligvis er enormt heldig.

På datingsiderne derimod, kan man hurtigt komme i kontakt med mange flere mennesker, hvorved man selvfølgelig øger chancen for at finde det helt rigtige match.

Kan datingsider gøre os ensomme?

Dating på nettet har dog også sine negative sider. Der er nemlig ofte en tendens til, at netdating kan blive en smule overfladisk. Og ofte hører man, at mange af dem som netdater, faktisk slet ikke er interesseret i at komme i et fast forhold, men egentlig bare godt kan li’ den hurtige kontakt til mange mennesker.

Så selv om det er lettere at komme i kontakt med hinanden via nettet, er det ikke altid ensbetydende med, at man så bare kan regne med at finde en kæreste i løbet af nul komma fem. Der skal stadig ydes en indsats og man skal stadig bruge tiden på at sikre sig, at man har fundet frem til den helt rigtige person.

Faktisk kan man godt ende med at føle sig en smule ensom, hvis man bare sidder der hjemme og regner med, at netdating er svaret på det hele. Indimellem bliver man nødt til at komme ud blandt andre mennesker – og hvem ved – måske er det lige netop den dag, at man løber ind i den her søde person, som man ender med at tilbringe resten af livet sammen med.

Disclaimer