Dating er ikke hvad det har været

Dating er ikke hvad det har været

februar 20, 2022 0 Af admin

For blot nogle år siden, datede man ved at invitere hinanden ud at spise eller tage i biografen. Man spurgte om hinandens nummer, og derfra aftalte man så at mødes senere hen.

Det meste dating i DK foregår over nettet

Tiderne er skiftet, og nu er det sådan, at det meste dating i DK foregår på nettet.

Mange mennesker skriver sammen og flirter frem og tilbage, det kan tænkes at man så senere hen mødes med dem i byen og snakker lidt i en ikke helt ædru tilstand, og så går man hver til sit.

Dating i dag foregår mest over telefonen, og kan egentlig bygge de grundlæggende ting for et kommende forhold. Mange mennesker skriver sammen i lang tid før de aftaler at mødes eller ses privat. Det kan både være en god og dårlig ting.

Det gode ved denne metode er, at folk ofte føler sig mere ”frie” når de skriver, i stedet for at stå ansigt til ansigt med personen. Det er lettere at være sig selv ved at skrive, end det kan være når man møder nye mennesker. Man ønsker altid at vise den bedste side af sig selv, men det kan engang i mellem være svært. Over en besked kan man selv forme hvordan man vil være, og på den måde er det lettere at kommunikere over en besked.

På den anden side går lidt af romantikken af, ved at man skriver en masse til hinanden. Man dater en person for at se dem an, og det kan være svært at gøre når man kun skriver med dem, og ikke bruger sin tid med personen.

Derfor er netdating smart

De fleste unge har den dag i dag diverse sociale medier, og det er ofte her man lærer til nye bekendtskaber. Efter at være blevet tilføjet af en person på de sociale medier, godkender man anmodningen og begynder at skrive. Derefter skriver man frem og tilbage, og så mødes man måske i byen. Efter man har været i byen kommer man hjem, og igen skriver man med personen. Man snakker om hvor dejligt det har været at mødes og sådan fortsætter det.

Det fortsætter lige indtil man gør op med sig selv, at nu kender man hinanden godt nok over besked til at kunne ses i virkeligheden. Det er som om at beskederne er et sikkerhedsnet, der sørger for at man lige ser personen an, inden man begynder at ses med dem privat. Det er en måde at lære en anden person at kende på, uden at skulle bruge de akavede timer på at være sammen med dem. Det er det smarte ved netdating og kan være en fordel hvis man i forvejen er lidt skeptisk omkring dating eller bare er meget genert.

Nogle mennesker føler sig først trygge ved en person, når de har kendt dem et længere stykke tid, eller har skrevet med dem længe. Det er derfor dating over nettet kan være en fordel for mange. Det er smart.

Læs også disse artikler om dating

Træt af singlelivet? Prøv kræfter med online dating

Vi finder kærligheden via datingsiderne

Fordele og ulemper ved at være single

Disclaimer