Vælg et selskabslokale til konfirmationen

april 3, 2016 0 Af steenj

Tiden er nær, noget festligt skal til at ske og de unge er forventningsfulde og henrykte.

Konfirmationstiden, er en dejlig tid, og det er specielt en vigtig begivenhed for det unge menneske. Det kræver typisk en større fest, hvor der skal være styr på en masse praktiske ting, så dagen kan gå op i en højere enhed. Rigtig mange konfirmander har en klar idé om, hvordan dagen skal udspille sig, og der er typisk rigtig mange ønsker om både mad, location, gæster mv.

Forældrene kommer helt afgjort på overarbejde, og det er en begivenhed som skal forberedes lang tid i forvejen. Det kræver en masse overvejelser, undersøgelser og hårdt slid. Skal maden være hjemmelavet, eller skal man bestille den udefra? Hvor mange gæster skal deltage? Hvordan skal invitationerne se ud? Det er typiske spørgsmål, men specielt ét spørgsmål presser jeg stort set altid på tidligt i forløbet: Hvor skal konfirmationen afholdes henne?

Nogle vælger at holde den derhjemme, mens andre vælger at holde den ude. Der er kæmpe fordele ved at vælge et selskabslokale til konfirmationen. Først og fremmest, fordi, man så ikke selv skal stå for værtsrollen på samme niveau, end hvis man skulle holde konfirmationen hjemme i huset. Man kan overlade en del af arbejdsopgaverne til det eksisterende personale, og det vil blandt andet give forældrene mulighed for at nyde dagen endnu mere, da de så kan være der for familien og gøre dagen mere speciel for konfirmanden, da de så ikke behøver at være på hele tiden.

Der findes rigtig mange steder, hvor man kan leje et selskabslokale til sådan en konfirmationsfest. Det er lettere end at holde festen hjemme, og der er utrolig mange ting, der taler for, at holde festen ude. Dagen skal allerhelst huskes som en uforglemmelig og dejlig dag for alle parter, hvilket man ikke vil på samme måde, hvis man skal stresse rundt som værter derhjemme.

 

 

Disclaimer