Udsalg på det bedste

februar 16, 2019 0 Af oliver

Jeg ærgrer mig, gul og grøn. Jeg nåede ikke at komme på udsalg. Jeg havde ellers set, at der var Primadonna udsalg i butikken, hvor jeg plejer at købe mit lingeri. Jeg er rigtig glad for det mærke, fordi de har alt, hvad jeg behøver af undertøj.

Ikke kun har det en god pasform, som passer godt til min krop. De har også forskellige typer både BH’er og trusser. Det betyder, at jeg kan kombinere lingeriet, jeg tager på alt efter, hvad jeg vil have udenpå. Måske skal det være hipster trusser, og en fullcup BH den ene dag. Den næste kan det være, at det skal være en balconette BH med en tai trusse. Det er sådan lidt op og ned med mig.

Swim serien

Men jeg nåede altså ikke Primadonna udsalget i år. Øv. Jeg havde det ellers på min ønskeseddel. Jeg ville gerne have købt nogle trusser og BH’er. Eventuelt en bikini fra deres Swim serie. Jeg synes simpelthen, at firmaets undertøj er lækkert. Det er flot design med masser af kombinationsmuligheder. Det kan jeg virkeligt godt lide. Og farverne er smukke. Det er sådan lidt ’klassiske’ farver, de bruger: rød, blå sort, hvid beige. Men indimellem kommer der så et stykke undertøj i en vild, lilla farve eller en gråtonet blå. Og så kan man ofte finde tøjet i forskellige nuancer af de ’klassiske’ farver.
De har nogle dygtige designere. De kan deres kram. Designet er altid smukt, og det er nemt at holde tøjet i orden. Forstået på den måde, at det ikke er svært at vaske. Et skånsomt program på vaskemaskinen og det er i orden.

Materialerne, som firmaet bruger, er som regel mikrofibre, som gør det nemt at holde undertøjet. En vask på max. 30 grader, og det er ok. Det vigtige er at huske at lukke BH’ens hægter, så eventuelle blonder ikke bliver revet itu under vasken. Det er sket for mig et par gange, og jeg har ærgret mig over, jeg glemte at lukke hægterne. Det er nemlig ikke sjovt at gå med en BH, hvor blonden er revet itu. Du kan lige så godt smide den ud, hvis det sker.

I øvrigt er det også vigtigt, at du ved, hvordan du skal hænge en BH til tørre. Oftest får du besked om, at den ikke må tørres i en, tumbler. Og det er, fordi fibrene kan strække sig. Derfor skal du også hænge en BH til tørre på den rigtige måde: Den skal hænges om symmetrisk, så den hænger på midterstykket. Det er ikke spor svært at gøre det. Man skal bare lige vide det.

Jeg har set nogle kvinder hænge deres BH’er til tørre i stropperne. Det er en kæmpestor fejl, de gør, fordi de kan strække sig. Fibrene bliver simpelthen slappe, og så har vi et problem: Stropperne vil glide af skulderen ned på overarmen, og så skal du hele tiden føre stroppen op på skulderen. Det holder simpelthen ikke.

Lige nu sidder jeg så og ærgrer mig over, at jeg ikke nåede på Primadonna udsalg. Men jeg skal have et par nye BH sæt, så jeg må betale fuld pris. Vente til næste udsalgsperiode – det vil jeg ikke.

Disclaimer