Spar penge ved at overnatte i shelter

april 8, 2016 0 Af steenj

Mange lever i dag et liv hvor vi bor hos enten en privat udlejer, i en boligforening eller hvem der nu lejer deres lejligheder, huse, villaer og diverse ud.

Ofte er priserne på disse lejligheder og diverse ved at stige i priser som ikke alle – her snakker vi især om studenter – har råd til at bo i.

Du kan dog komme til at spare mange penge ved at overnatte i et shelter. Et shelter fungerer nemlig som en slags bivuak, altså en træbarak som typisk ligger på mange lejrpladser eller ude midt i skovene.

Du sparer penge ved at overnatte en shelter, da de er gratis at bo i

Som overskriften så fint påpeger, så er det nemlig gratis at bo i visse shelters. Det er dog ikke alle landets shelter som er gratis at bo i, og det kan derfor også komme til at koste dig nogle penge pr. overnatning hvis du gør det det rette sted.

Typisk betaler du dog heller ikke for alt det som du skal undvære hvis du vil bo i et shelter. Her snakker vi blandt andet internet, strøm, ebank, telefonregninger og hvad der ellers er at vælge imellem.

Det vil også sige at du hverken har adgang til et køleskab, bad eller lignende – dog kan du nemt gå ned i en sø og tage et bad, ligesom at du kan finde god mad – heriblandt svampe – ude i naturen, hvis du ved hvad du skal gå efter.

Mange har også betragtet et shelter som en god måde at spare op på, og der var endda et show i USA hvor de forklarede at mange tog i et shelter for at bo i et par måneder for derefter at have en god sjat penge at gøre godt med efterfølgende.

 

 

Disclaimer