Senior dating – kom på senior date!

januar 22, 2013 0 Af Per

Værd at vide

Når du kaster dig ud i projektet senior dating, skal du først og fremmest lave en profil, der fortæller om dig selv, og hvoraf det fremgår, hvad du søger. Gør din profil så personlig som muligt, og sæt et billede på profilen. På den måde vil dine chancer for kontakt øges betragtelig i modsætning til en profil, der ikke har hverken tekst eller billede.

At være medlem af en datingside med senior dating er blevet meget almindeligt, og der er tusinde af singler i den modne alder, der finder vej til disse sider. Det er let tilgængeligt, og du bestemmer selv farten. Du kan sidde i ro og mag ved din skærm og kigge dig omkring efter en potentiel kæreste, eller blot en person du kunne tænke dig at stifte bekendtskab med.

Kontakt og forventninger.

Når du befinder dig på en side med andre mennesker, vil du også selv blive kontaktet. Der er meget forskel på andres henvendelser. Nogle skriver meget kort for at få kontakt, mens andre skriver mere uddybende og fortæller lidt om sig selv. Fælles for begge er, at de har gjort sig den ulejlighed at skrive et brev til dig, og på den måde også forventer at få et svar.Der vil altid være nogen, der skriver til alle og enhver. Disse henvendelser er ret lette at gennemskue, især for dig, der er i den modne alder. Senior dating adskiller sig ikke så forfærdelig meget fra dating i andre aldersgrupper. Der vil være seriøse og useriøse profiler begge steder. Du finder hurtigt ud af at sortere i disse henvendelser. Man kan næsten se, når det er et masseproduceret brev, der bare bliver skrevet kort og sendt afsted for at opnå kontakt med en eller anden.

Bed folk om at uddybe deres henvendelse, så bliver de useriøse hurtigt sorteret fra. Senior dating lyder frygtelig gammelt, men ikke destro mindre er folk i den modne alder meget aktive og bestemt ikke gamle. Rigtig mange har taget den sunde livsstil til efterretning og deltager i en eller anden form for fysisk aktivitet. Også på den måde, kan der findes fælles match, hvis I har den samme motionsform som interesse.

Geografien spiller en rolle.

For mange betyder det noget, hvor I landet deres næste kæreste bor. Rigtig mange i den modne alder er etablerede med hus og familie i et bestemt område, og ønsker ikke at køre land og rige rundt for at mødes med en kæreste. De ønsker nærhed også i dagligdagen, og kan ikke bare rykke teltpælene op i tide og utide.Folk der ikke er flytbare, som det hedder, skriver det som regel i deres profiltekst. Det sparer andres tid med denne oplysning, idet henvendelse fra den anden ende af landet, hvor vedkommende heller ikke er flytbar, synes ganske omsonst.

Hvor finder jeg så en Senior Date ?

Den største side for seniorer og alle over 40 år i Danmark, hedder 40plus.dk (40pluskontakt.se er den svenske udgave). Her er der altid masser af seniorer online, og det er i min mening den mest seriøse side på nettet med den målgruppe. Der er dog også alternativer – f.eks. senior-contact . dk og senior-date . dk. Der sker dog ikke så meget på disse sider, da de ikke har særligt mange medlemmer. Til sidst kan du naturligvis også finde en senior date på en alm. datingside som f.eks. dating . dk – selvom du risikerer at få nogle “sjove” henvendelser fra teenagere osv.

Hop ud i det.

Selv om du har visse forbehold, er der ikke andet for end at hoppe ud i det, hvis du vil afprøve begrebet senior dating. Det er let at oprette en profil, og når det først er gjort, er du allerede godt i gang med at finde din næste kæreste eller en god ven for resten af livet.

Disclaimer