Den personlige julegave til hende

Den personlige julegave til hende

januar 19, 2018 0 Af oliver

Når, du er nok også på jagt efter en julegave, sagde min kollega, Leif, da jeg i dag mødte ham lige udenfor byens største forretning med alt indenfor lingeri. Det havde han faktisk ikke ret i, selv om det naturligvis var en oplagt tanke i betragtning af, at vi har den 16. december i dag. Men sagen er, at jeg for et godt stykke tid siden købte en julegave til min kone, og den har absolut intet med lingeri at gøre, idet jeg har købt en halskæde, som hun længe har ønsket sig.

I stedet kunne jeg fortælle Leif, at jeg var kommet til at ødelægge min kones bedste BH, idet jeg havde glemt, at sådan en skal lægges i en vaskepose, før den kommer i vaskemaskinen. Normalt er det min kone, der står for tøjvasken hjemme hos os, men hun har været bortrejst de seneste dage på grund af et kursus, hun deltager i et eller andet sted på Sjælland. Og så stod jeg og manglede rene skjorter, og da jeg ville vaske dem, fik jeg øje på min kones BH i vasketøjskurven og tænkte bare, at så kunne den jo komme med i vasken.

Da jeg senere konstaterede, at BH’en var ødelagt på den måde, at en bøjle var gået gennem stoffet og havde lavet et pænt stort hul, besluttede jeg mig for at købe en ny til hende for at undgå hånende bemærkninger om mænd og tøjvask. Det var mit ærinde i lingeributikken, og jeg flottede mig en smule ved at købe et helt BH sæt som erstatning for den BH, jeg havde ødelagt.

Det kunne Leif godt forstå, og han fortalte, at han var på vej ind i butikken for at finde på noget til sin kone. Man vil jo gerne give en personlig julegave til hende derhjemme, som han udtrykte det, og jeg kunne da kun give ham ret i, at det nok ikke er så populært med for eksempel en ny gulvskrubbe i julegave.

Nå – nu skal vi jo ikke glemme, at en god del af året handler om bikinier – så husk lige dem også!

Det grinede vi lidt af og småsludrede i øvrigt et godt stykke tid, mens vi stod udenfor forretningens udstillingsvinduer. Vi bemærkede begge to, at der var usædvanligt mange mænd, der stod og kiggede på de udstillede varer i vinduerne, og de fleste af dem styrede direkte ind i butikken efter at have orienteret sig lidt i udstillingsvinduerne.

Vi blev hurtigt enige om, at vi mænd som regel har lidt svært ved at finde på den helt rigtige julegave til kvinder, og når man så nærmer sig jul og føler sig lidt i tidnød, er det oplagt at finde på noget lækkert og pikant undertøj, for det bliver kvinder normalt glade for, og vi mænd har nok heller ikke noget imod, at undertøjet er lidt udfordrende og pirrende.

Det slog mig, at det faktisk er en hel del år siden, jeg sidst har givet min kone noget lingeri i julegave. Det hænger nok sammen med, at hun er god til selv at finde på noget personligt, som hun så skriver på sin ønskeseddel.

Disclaimer