Min køkkenmaskine er et vidunder

juni 3, 2015 0 Af steenj

Får du brugt din køkkenmaskine? Jeg bruger min køkkenmaskine jævnligt. I perioder er det flere gange om ugen, mens det i andre perioder er minimalt, men undvære min køkkenmaskine – det ville jeg nødigt. Den ælter jo glad derudaf, mens jeg fylder ingredienser i. Jeg synes også, der skal lægges mange manuelle kræfter i dejen før end at jeg opnår det samme luftige brød. Så hellere lade køkkenmaskinen stå og ælte 5-10 minutter, så der er arbejdet godt med dejen.

Lidt det samme gør sig gældende, når jeg bruger køkkenmaskinen til at røre med. Forleden havde vi et arrangement i min søns klasse, hvor jeg havde besluttet at tage en kage med. Det blev til den mest lækre kanelkage, som var virkelig velsmagende. Det er selvfølgelig ikke alt sammen køkkenmaskinens fortjeneste, men at den var så lækker og luftig – det tilskriver jeg min køkkenmaskine. Jeg er overbevist om, at det gør en forskel, om en kage er rørt ordentligt sammen eller ej. Og det var den her bestemt.

Om min køkkenmaskine ælter, rører eller pisker, så glæder jeg mig over den hjælp, som den er i køkkenet. Min køkkenmaskine står altid fremme. Det har jeg besluttet at den skal, så den altid er klar til brug. Jeg skal ikke til at have den frem fra et skab eller et andet rum i huset – nej den skal bare stå klar til brug. Andre vil sikkert foretrække det modsatte, og der må man jo bare gøre, som det passer en bedst.

Grundlæggende kom min køkkenmaskine med ælte, piske og røredele, men med masser af muligheder for at lave køb af tilbehør efterfølgende. Jeg overvejer at ønske mig et tilbehørssæt, som indeholder kødhakker, råkostjern og purépresse, så jeg bruge min køkkenmaskine til endnu flere ting.

Min køkkenmaskine fandt jeg efter at have læst denne her artikel på husoghavesiden.dk. Det er den som hedder KitchenAid Artisan, som jeg endte med at vælge. Den kan bestemt godt anbefales.

 

 

Disclaimer