Hvor tidligt i lufthavnen?

Hvor tidligt i lufthavnen?

oktober 3, 2017 0 Af oliver

Det er altid et emne, der er oppe til diskussion: Hvor mange timer før din afgang skal du være i lufthavnen? Det simpel svar er 2 timer før en indlandsflyvning og 3 timer før en international flyvning.

 

Den tid er baseret på, at de rejsende har nok tid til at blive sat af eller parkere deres bil, tjekke deres bagage ind og komme igennem security til deres gates.

 

Husk på, at under særligt pressede perioder som højtider etc. kan der være brug for mere tid. Der kan også være særlige destinationer, der kræver længere tid ved checkin.

 

Det mere komplicerede svar er, at det afhænger af flere faktorer. Den erfarende rejsende føler måske, at de ikke har brug for så lang tid. De 2 timer giver den mere uerfarne rejsende mere tid, så de ikke bliver så stressede.

 

Har du ikke bagage, der skal tjekkes ind, kan du ankomme lidt senere.

 

Der kan også være andre forhold, der gør sig gældende. Har du et handicap og kræver speciel hjælp, er det altid en god ide at være der tidligt.

 

Kender du lufthavnen, har du måske ikke brug for så meget tid. Er det en ukendt lufthavn eller måske en meget stor lufthavn, kan det være en fordel med ekstra tid.

 

Jeg købte tidligere på året billige flybilletter til USA, og både ud og hjem sørgede jeg for at have ekstra god tid i lufthavnen.

 

Hvor tidligt ankommer du til lufthavnen, når du skal ud at rejse?

Disclaimer