Fremtidens babyalarmer

oktober 26, 2015 0 Af kasper

Er du på udkig efter en babyalarm i god kvalitet – og til en god pris? Så skal du kigge på Super Nova, Neonate eller Philips, der alle producerer moderne og praktiske babyalarmer.

Super Nova, Neonate eller Philips babyalarmer

Få frihed når den lille sover – brug en babyalarm, der kan det hele. Babyalarmer fra Super Nova er kvalitet og det nyeste inden for alt det, du behøver, når du efterlader dit barn uden for synsvidde. Babytorvets og Klodsmajors udvalg af Super Nova, Neonate eller Philips babyalarmer er alt, du behøver.

2-vejs…

Det smarte ved Super Novas nye babyalarmer er, at du kan mere end blot lytte til barnet – du kan også tale til barnet. Klynker barnet kan det somme tider være nok at høre din stemme, og du undgår, at barnet tror, at middagsluren er ovre, hver gang du stikker hovedet ned i barnevognen eller komme ind i børneværelser.

Den nyeste babyalarm fra Super Nova – Smart Nova har en rækkevidde på op til 450 meter og kommer du uden for rækkevidde, lyder en alarm. Du bliver ligeledes underrettet, hvis alarmen er ved at løbe tør for strøm eller temperaturen er for høj eller for lav hos dit barn….så nu er der ikke længere nogen undskyldning for at udsætte havearbejdet eller bilvasken, mens barnet sover!

Ingen støj

En særlig Care teknologi sørger for at babyalarmerne fra Super Nova ikke udsender pulserende stråler og at den altid vælger en støjfri kanal, så du ikke er i tvivl om, hvorvidt det er dit barn eller kanalen, der giver lyd fra sig. Med en stand-by tid på helt op til 28 timer behøver du ikke tænke på genopladning, hvis I er væk hjemmefra en dag eller aften.

Babyalarmer fra Super Nova, Neonate eller Philips er kvalitet og innovativ teknologi, der sagtens kan bruges i årevis til flere børn. Skulle det blive nødvendigt med udskiftning af batteri, har Babytorvet naturligvis det nødvendige udvalg, ligesom du også kan købe ekstra opladere, hvis det kunne være en fordel at have en ekstra stående i sommerhuset eller hos mormor og morfar.

Babytorvet.dk og Klodsmajor.dk passer på dit barn – Super Nova skaber teknologien!

Disclaimer