Fodboldgolf er blevet populært blandt danskerne

juli 30, 2017 0 Af steenj

Når det kommer til forskellige former for sport og generelt til ting, som man kan lave sammen i hold, så er en del af aktiviteterne meget modebetonet. For det skifter meget hvilke sportsgrene, der er på mode, og lige nu er der ingen tvivl om, at det især er en aktivitet som fodboldgolf, som vinder stærkt frem overalt i landet.

Nogle dyrker spillet fordi de simpelthen er vilde med kombinationen af golf og fodbold, mens andre simpelthen vælger det, fordi det er et meget socialt spil, i stil med eksempelvis minigolf.

Fodboldgolf er en blanding af fodbold og golf

Som de fleste nok kan regne ud udelukkende ved at kigge på titlen, så hænger det sådan sammen, at fodboldgolf er en blanding mellem to forskellige sportsgrene, som de fleste kender, nemlig fodbold og golf.

Denne sport er helt perfekt, hvis man er typen, der elsker at gå rundt på greenen og snakke med vennerne samtidig med, at man mangler lidt mere bevægelse. For det får man nemlig med fodboldgolf, da man i stedet for at bruge køller slet og ret bruger benene, og det er jo lidt nemmere må man sige.

Hele familien kan spille fodboldgolf

Hvor både fodbold og golf retter sig mod meget specifikke personer, så er fodboldgolf lidt bredere i forhold til, hvem der synes det er spændende. For her kan hele familien være med, selv familiens yngste, som måske ikke er store nok til at spille golf, da man alligevel skal have en god portion finmotorik, hvilket måske endnu ikke er fuldt udviklet hos de mindre. Her er det meget lettere at ramme en fodbold med fødderne end det er at ramme en golfbold med en kølle. Dette gør faktisk også fodboldgolf lettere at komme i gang med end eks. minigolf. Så det er bare om at tage familien under armen og komme afsted ud og prøvet spillet.

Disclaimer