Find en sexpartner på nettet

april 1, 2019 0 Af steenj

Man behøver ikke længere at bruge sine forældres fastnet telefonforbindelse eller den lokale telefonboks for at aftale et stævnemøde med en dreng eller pige som man gerne vil i bukserne på. Internettet bugner med muligheder for at finde en sexpartner, der er villig til at imødekomme ens fantasier her og nu – helt uden omsvøb.

Mange flere danskere gør brug af specielle sider, hvor voksne mennesker kan finde en sexpartner, der passer til ens behov og som gerne vil have de samme ting som en selv. Uanset om man er til almindelig vaniljesex, vil hele jorden rundt eller søger en ny dominant eller submissiv – så kan du finde det på nettet i dag.

I løbet af de seneste par år, er mange ord, begreber og fraser dukket op i forbindelse med dét at finde en sexpartner på nettet. Især dogging er blevet populært blandt både mænd og kvinder.

Med dogging kan du hurtigt finde en sexpartner i dit nærmiljø

Dogging er et begreb man primært har kendt fra det homoseksuelle miljø. Dog er dette begreb, og handlingerne bag det, blevet allemandseje, hvilket især kvinder gør brug af. Dogging handler i bund og grund om, at man opretter en ’knald mig’ event og ligger et sted og tidspunkt ud på nettet, hvorefter lystne mænd eller kvinder i nærområdet kan dukke op og give los af deres lyster.

Dogging er dog ikke kun for singler, da især mange par bruger denne måde til at finde en ny sexpartner på nettet. Dette fungerer oftest ved at kvinden er centrum for eventen, mens hendes mand eller faste partner er den dominante i forhold til at holde styr på, at alt forløber efter planen og at hun ikke kommer til skade.

Det er alment kendt, at op imod 15 mænd kan komme anstigende til et dogging arrangement, der oftest foregår på en skjult parkeringsplads eller i et skovområde. Disse mænd får derefter lov at stille sig i kø og give den pågældende kvinde, hvad hun har lyst til, ofte med flere mænd ad gangen. Dog kan mænd også oprette disse events og vente på kvinder.

Hav styr på dine forventninger, når du vil finde sexpartnere på nettet

Langt de fleste har nogle fantasier eller kriterier, de ønsker opfyldt i forbindelse med sex. Derfor må man godt være kritisk og forbeholden, når man ønsker at finde en sexpartner på nettet, da man her kan udgive sig for at være hvem som helst og endda have falske profilbilleder.

Det nytter naturligvis ikke, at man bruger flere uger på at skrive sammen og lære hinanden at kende før man mødes for at have sex – det er ikke det personlige det handler om, men ens fantasier og lyster. Langt de fleste steder på nettet, kan man frasortere de brugere, der ikke har billedgaranti eller som ikke virker pålidelige i deres beskeder og kontakt. Husk altid at have dit sind og beskyttelse in mente inden du mødes med en ny sexpartner. Hvis ikke du føler dig tryg, bliver det ikke en god oplevelse.

Disclaimer