Få opdateret din garderobe til sommeren

juni 22, 2015 0 Af kasper

Det er på tide du tager et grundigt kig på din garderobe – og overvejer om det ikke er på tide, med nyt og spændende modetøj. Sommervejret har nemlig så småt meldt sig, og det betyder, at du ikke længere får brug for varme sweatshirts eller lange bukser. For de fleste er det kun velkomment, og jeg er en af dem, der ser utroligt meget frem til at hoppe i et par shorts.

Men alt modetøj til mænd er ikke skabt lige, og der er noget, der er mere moderne end andet. I dette blogindlæg vil jeg dele mine tanker omkring, hvad jeg gerne vil investere i til sommer – og hvilke tøjmærker jeg holder øje med.

Disse tøjmærker er værd at holde øje med

Jeg er lidt af en modemand, og jeg er hele tiden på udkig efter nye og spændende tøjmærker til mænd. Det er altid fedt at blive inspireret af sjove eller skøre kollektioner – og særligt sommeren indbyder til mere sprælske designs.

Inden for herremoden finder du en masse forskellige tøjmærker, og det kan være noget svært at finde rundt i de mange forskellige kollektioner. Jeg har dog fået et særligt godt øje til tøjmærket Claudio, der laver badeshorts, undertøj og sokker. Det er vigtigt for mig, at jeg har det rigtige herreundertøj på – for det giver en helt anden følelse af velvære. Det lyder måske lidt underligt, men du vil forstå hvad jeg mener, når du først prøver at trække i et par dyre og lækre boxershorts.

Men Claudio er trods alt et tøjmærke, der er noget begrænset – for selvom det er super lækre kollektioner, så er det trods alt mest undertøj og sokker. Derfor vil jeg også anbefale dig at kigge nærmere på Just Junkies, hvis du er vild med herremoden.

Just Junkies er et af de tøjmærker til mænd, der hele tiden fornyr deres kollektioner, og jeg er særligt vild med deres sommerkollektion; der blandt andet kommer med nyfortolkninger af den klassiske polo t-shirt. Sammen med et par moderne denim shorts finder du ikke meget pænere – hvis du spørger mig.

Disclaimer