Få fingrene i en lækker sportstaske

oktober 19, 2013 0 Af kasper

Nu nærmer vinteren sig, og man kan så småt mærke, hvordan kuldens lange fingre griber ud efter én. Men, kæmp imod! Det er for tidligt at give op, og lade sig vælte i juleslik, småkager og julemad. Vi mænd skal ikke overgive os til ugideligheden – men i stedet tage kampen op mod vinterdepressionen og de ekstra jule-kilo på sidebenene.

I denne artikel vil jeg ikke komme med råd til, hvordan du kommer i form, men jeg vil i stedet fokusere lidt på et af de indkøb, som måske kan give lidt ekstra motivation til at komme i træningscentret; nemlig sportstasken. To af de bedste midler imod vinterens ugidelighed, ifølge mig, er nemlig at bruge penge – og at træne.

Vælg den rigtige taske

Glemt alt om at din sportstaske blot er en sportstaske – og væn dig til tanken om, at din sportstaske også siger noget om dig og din stil. Dertil skal den naturligvis være nem at have med, der skal være plads til alle dine ting og den skal være praktisk.

Et klassisk eksempel på en lækker sportstaske er en Dunlop taske. Her får du en taske, der har stået ’the test of time’ – og en taske som sportsfolk har brugt i årtier. Dunlop startede ud med at producere tennisudstyr, og senere hen blev deres sportstøj forfremmet til at gå under navnet mode.

Når du er på udkig efter en sportstaske, som fx Dunlop tasken, så skal du gøre dig nogle tanker om taskens størrelse. Mange mænd ender bare med at købe den største, da de har en forventning om at ’større er bedre’. Det er det sikkert også i andre henseender (ahem!), men ikke i forbindelse med valg af taske. Du ender sikkert bare ud med en taske, der er fyldt op med ragelse og gammelt træningstøj.

Vælg gerne en sportstaske, der er lavet i et lækkert materiale. Hvis vi, igen, hiver fat i Dunlop tasken – så er den lavet i et materiale, der tåler slid og brug. Vi må ikke glemme, at en sportstaske også skal være funktionel, ellers er der ikke megen idé i det.

Disclaimer