Blomstrende smukke Berlin

Blomstrende smukke Berlin

november 15, 2016 0 Af oliver

Trænger du til nye indtryk, så planlæg en tur til spændende Berlin. Det er ikke dyrt at købe flybilletter til Berlin, så det er bare at komme i gang med planlægningen.

Første trin i planlægningen er at vide, hvor du skal købe billige flybilletter – og det gør du bedst hos Rejsepriser, da det er 100% opdaterede priser.

Berlin hele året

Berlin kan besøges på alle tider af året, men der er specielt skønt om foråret, hvor træer og blomster blomstrer, og der er et leben uden lige på fortovscafeerne. Berlin har noget for enhver. Berlin er for de unge, der godt kan lide at gå ud, du kan gå amok på shopping, der er masser af kultur og kunst, masser af historie, mange spændende teatre, museer og gallerier.

 

Det er nemt at komme omkring. Du kan gå til meget, og ellers er der busser og sporvogne.

 

De meste kendte turistattraktioner er den smukke park Tiergarten – dyrehaven – som du finder i midten af Berlin. Du kan sammenligne Tiergarten til, hvad Central Park er for New Yorkere.

 

Anden lige så kendt er Brandburger Tor med de velkendte heste, som er et varemærke for Berlin og for Tyskland.

 

Alexanderplatz er også værd at nævne. Den findes i det tidligere Østberlin. Pladsen domineres af et højt TV-tårn. Der er en roterende cafe på toppen, og du skal ikke have højdeskræk, hvis du ønsker at besøge cafeen.

 

Berlin bugner af cafeer og mere enkle restauranter. Der serveres morgenmad til midt om eftermiddagen til de søvnige, der har festet hele natten.

 

Til de shoppelystne er KaDeWe et godt bud. KaDeWe er et af Europas største stormagasiner. Her finder du lækre luksusbrands som Tiffany, Prada etc. samt en kæmpe kosmetikafdeling. Udeover modetøj finder du lækre designermøbler og tæpper etc. Du kan også få high end legetøj til børnene. Kom sulten, og prøv maden på gourmetetagen – det er et besøg værd.

 

Så hvad venter du på? J Find den billige flybillet til Berlin – og så at komme af sted!

Disclaimer